6 Nisan 2012 Cuma

Bioderma Sebium Gel Moussant ve Sebium H2O

Selaaaam :)

Bu benim ilk yazım.Muhtemelen alışana kadar bi çok yazımda saçmalayacağım.Acemilik işte mazur görün.Ben yaklaşık 1- 1.5 senedir moda ve makyaj bloglarını takip ediyorum ama kendime ait blog açmaya cesaret edemiyordum.Ama benim tatlı bela kuzen 'im açmam için başımın etini yedi bende kendimi burada buldum.Umarım becerebilirim :)

 Biliyorum birçok blogda bu üründen bahsediliyor ama bende bahsetmeliyim diye düşündüm.Çünkü severek kullandığım bir ürün muhtemelende kolay kolay vazgeçmeyeceğim bir ürün.Makyajımı çok güzel çıkarıyor.Hatta herkes yazıyordu rimelimi çok güzel çıkarıyor diye ben her defasında "hadi canım sende daha neler " şeklinde tepki veriyordum.Fakat gördüm ki rimeli gerçekten muhteşem çıkarıyor .Benim cildim karma-yağlı (malesef).Ürünün üzerinde durulama gerektirmeyen  temizleyici ve makyaj çıkarıcı solüsyon yazıyor ama ben yüzüne su değmeden temizlendiğini hissetmeyenlerden olduğum için asla noktayı bu ürünle koymuyorum.




Sebium H2O ardından yüzümü bu jel ile yıkıyorum.Ben bu ürünü yaklaşık 2 senedir kullanıyorum ve değiştirmeyi asla düşünmüyorum, üzerine temizleyici tanımıyorum :) .Benim cildimi adam eden bu ürüne ihanet edemem ona çok şey borçluyum.Eskiden alın ve burun bölgem inanılmaz yağlanırdı.Elimi sürdüğümde resmen yağ olurdu ( ıyk iğrencim ) ama şimdi yok denecek kadar az yağlanıyor.Gerçekten benim için mucize ürün.Yağlı ciltlere önerebileceğim bir ürün.


 Şimdilik bu kadar.Umarım sıkıcı bir bloger olmam.Başka yazılarda görüşmek üzere :)

12 yorum:

  1. yihhuu hayirli ugurlu olsunnn :)

    buarada bioderma sensibio'yu ben de aldim (pembesini) cok memnunumm *-*

    YanıtlaSil
  2. teşekkürleeeer =)

    sonunda sende kavuştun yani biodermaya.Güle güle kullan canım :D

    YanıtlaSil
  3. hadi bakalim, hayirli ugurlu olsun güzel bacim :) benim temizleme ürünlerim bitsin, bende bu bioderma serisini almayi düsünüyorum. öpüldün güzelim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saol ablammm :D kesinlikle öneririm bioderma serisini.mcx

      Sil
  4. hayırlı olsun blogun:) takipteyim,sevgiler :)

    YanıtlaSil
  5. selam, aramıza hoşgeldin:)ben de takibe aldım seni;))

    YanıtlaSil
  6. hoşgeldiiiiiiiiin :) bende takibe aldım sıkıcı olmazsın canım ya akıcı yazıyosun daha ne olsun :) zevkle okuruz seni:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşbulduuum :D umarım dediğin gibi olur çok teşekkür ederim :)

      Sil
  7. Aramıza hoşgeldin canım :) Blogumda çekilişim var beklerim :)

    http://amareteipsum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşbulduk canım :) bloğunun ve çekilişinin takipçisiyim :)

      Sil