8 Nisan 2012 Pazar

Laura Mercier İntensive Moisture Mask

Selaaaam :)
Bu yazımda bir cilt ürünü üzerine olacak arkadaşlar.Bu sefer yüzüme uyguladığım nem maskesinden bahsedeceğim sizlere.



Laura mercier'in nem maskesini kullanıyorum.Çok memnunum bu maskeden.Aslına bakarsanız Laura Mercier'in kullanıpta memnun kalmadığım ürünü yok.Bu maskeyi haftada 1 kez banyodan sonra uyguluyorum.Tüm yüzüme ince bir tabaka halinde sürüp 10 dakika kadar bekliyorum.10 dakika dolana kadar süt beyazı olan ürün şeffaflaşmaya başlıyor.Sonrada yüzümü havlu ile silip sadece su ile duruluyorum.Aslında ürünü satan kız pamukla silip yatabilirsiniz de dedi ama ben eğer onu yapmaya kalkarsam eminim sabah kalktığımda tüm yüzüm sivilce kaplı olacaktır.Ürünün kötülüğünden değil tabi benim lanet olası huylanmalarımdan illa su değecek ya yüzüme :) ama benim uygulamam da yanlış değil.Her iki türlüde uygulayabilirsiniz.Cildiniz kuruysa havlu ile silmeniz yeterli olacaktır.Azıcık tuzlu bir ürün ama seviyorum keratayı :p .




Laura Mercier'in kullandığım birçok ürünü var.Onlar içinde yazı hazırlayacağım elbette.




Şimdilik bu kadar .Beni özleyin :)

4 yorum:

  1. Laura Mercier´i bende cok merak ediyorum, ama bir tek bildigim kadariyla almanyada online breuninger´de satiliyor ve almak istedigim fondötenin fiyatida 48 Euro. Elimdeki fondötenleri bari azaltsam almadan önce iyi olacak : )
    Nem maskesini bende masaj yaparak yediriyorum bir müddet bekledikten sonra veya cok fazla sürdüysem kozmetik mendiliyle siliyorum, cesme suyu faydali iceregini geri götürür diye sanirim ; )

    YanıtlaSil
  2. Laura Mercier'in fondötenini de kullandım memnun kaldım.Muhtemelen sende memnun kalırsın.Bu çeşme suyunun faydalı içeriğini götürdüğünü açıkçası duymamıştım ve düşünmemiştim.Kafam karıştı şimdi

    YanıtlaSil
  3. Çeşme suyu zararlı olabilir diye düşünüyorum bende en iyisi içtiğimiz suyla yıkamak :) Gül suyunu tavsiye ederim kızlar her türlü cilt temizliği için severek kullanıyorum :)

    http://amareteipsum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya bu gül suyunu tonik yerine kullandım ama cildine ne artısı oldu ne eksisi.Belkide saf gül suyu değildi.Lokman Hekimlerde satılıyormuş galiba saf gül suyu ondan denicem bakalım.Onu alana kadar içtiğimiz suyla yıkayım bari.Normal sudan da soğudum iki dakkada :P

      Sil