7 Ağustos 2012 Salı

Flormar-Terracotta Powder

Selaaaam herkeseee
Bu ara hiç havamda değilim.Nedenini de bilmiyorum.Bende bari bloguma bişeyler yazıyım belki keyfim yerine gelir dedim.Flormar severek kullandığım bir marka artık.Görmüş olduğunuz pudrayıda çok sevdim.Alalı 3-4 ay oldu.Sık sık kullanıyorum.Benim rengim 20.Cildimede güzel uydu.Duruşunu çok sevdim.İçinde minik sim var gibi duruyo ama sürünce hiç ortada yoklar.Böyle olması daha güzel.Diğer numaraları daha simli ve koyu duruyor.Pudra gibi değilde sanki bronzer gibi.Yani en azından ben o renkleri tüm yüzüme uygulayamam :).Kullanmaya devam edeceğim bitince belki alırım yenisini.Fiyatını hatırlamıyorum ama çok uygundu.Tavsiye edilir :)


Flormar yazısı silindi :)




5 yorum:

  1. Ivvv paraben varr ! Alarm Alarm Alarm ! :):) Canım sence yağlı bir ciltte etkisi ne olur ?

    Bu arada güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım.Paraben malesef birçok üründe olduğu gibi bunda da var.Ne kadar dikkat edersem ediyim aklım kalıyo ürünler de mecbur alıyorum :) benim cildim yağlı bu pudrayı sabah sürüp çıkınca günde en fazla 2 kez tazeliyorum.O bakımdan memnunum yani.

      Sil
  2. halama bi fondöten almistik, o ne oldu cok merak ediyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok memnun sürekli kullanıyomuş.tam onun tarzı zahmetsiz falan.yıllar önce bende başka bi markanınkini kullanmıştım iyi oluyo uğraşmak istemeyenlere.

      Sil
  3. bnde bloğuma beklerim:) http://ozlemcacim.blogspot.com kadınca kararınca ismi:)

    YanıtlaSil