27 Nisan 2012 Cuma

Laura Mercier Renkli Nemlendirici

Selaaaam
Sizlere daha öncede Laura Mercier'in ürünlerini çok sevdiğimi ve kullandığım tüm ürünlerinden memnun kaldığımı söylemiştim.


 Bu renkli nemlendirici de onlardan biri.Malum yaz geliyor ve o bunaltıcı sıcaklarda fondöten sürülmüyor.En azından ben süremiyorum.Bu renkli nemlendiriciyi çıkaran vatandaştan Allah razı olsun :). Yaz aylarının bunaltıcı sıcağında fondöten süremediğim için sadece pudra sürüp çıkıyordum.Fakat sadece pudra sürmek pek bir kapatıcılık sağlamıyordu.Şimdi ise sıcaklarda ve canım fondöten sürmek istemedeğinde ya da acelem olduğunda hemen bu renkli nemlendiriciyi sürüyorum üzerinede hafif bir pudra oooh miss.


 
Cildi kuru olanlar pudra bile sürmeden kullanabilirler.Benim cildim yağlı olduğundan ve gün içinde yağlandığından mat bir pudrayla hafifçe geçiyorum üzerinden.Çok kusurlu bir cilt için tam bir kapatıcılık sağlamaz ama benim cildimin tek kusuru daha öncede bahsettiğim gibi bazen yanak bölgemde kırmızılıklar olması.Öyle zamanlarda bu nemlendirici de işimi görüyor.


 
Benim rengim nude.Başka renk seçenekleri de var sizde size uygun rengi rahat bulursunuz.


Aslında başka markaların da renkli nemlendiricisini kullanmak istiyorum bu konuda bana fikir verirseniz çok sevinirim :)

4 yorum:

  1. tatlim almanyada stiftung warentest diye bir kurum ürünler test ediyorlar, onlarin iyi dedikleri ürün kalite anlaminda gercekten cok iyi oluyorlar, iste onlar nivea´nin renkli nemlendiricilerini en iyi secmislerdi, cogu pahali ürünleri geri birakmisti, denemek istersen, sonucta fiyati sadece ~5 Euro.

    Bende Laura Mercier´den Silky fondötenle primer´i aldim, fondöteni cok begendim, primer´i henüz hic denemedim, umarim fiyatina deger ; )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o zaman nivea'yı kesinlikle denemeliyim.zaten fiyatı çok uygunmuş birşey kaybetmem.Bu arada Laura Mercier primer'ı da kullanıyorum ve harika bir ürün.Kesinlikle en kısa zamanda denemelisin fiyatına gerçekten değer ;)

      Sil
  2. nivea ne kadar ucuzmuş ben de deneyeceğim mutlaka

    Bloğunu yeni keşfettim takipteyim:)
    ben de seni bloğuma davet etmek isterim

    www.gecekiyafeti.com

    YanıtlaSil